Onderhoud
Azalea, meer dan bloei alleen Afdrukken E-mail
vrijdag 31 mei 2013

Steeds meer en meer is waar te nemen dat bezitters van Azalea zich gaan toeleggen op het verfijnen van hun plant. Tot voor enkele jaren terug lag de focus bij azalea uitsluitend en alleen op hun bloemenpracht. Maar verfijnen van azalea vraagt een nauwkeurige werkwijze die zich niet alleen beperkt tot de maanden en Mei en Juni waarin de azalea tot bloei komt.

Lees meer...
 
Tips voor Beginners: Azalea Afdrukken E-mail
donderdag 30 mei 2013

Enkele weetjes waarmee u als beginnend Azalea liefhebber uw voordeel kunt behalen. Het ten uitvoer brengen is vaak een kleine moeite maar zorgen voor veel genoegdoening. Doe er uw voordeel mee.

Laatst bijgewerkt op ( donderdag 30 mei 2013 )
Lees meer...
 
Taxus Winterschade voorkomen Afdrukken E-mail
dinsdag 09 oktober 2012
Laatst bijgewerkt op ( dinsdag 09 oktober 2012 )
Lees meer...
 
Azalea, twee gezichten Afdrukken E-mail
maandag 15 februari 2010

De titel mag een beetje vreemd bij u overkomen maar geeft heel duidelijk weer dat een Azalea onder te verdelen valt in een plant met twee gezichten. Dat een Azalea behoort tot de die planten die meer eisen stellen dan men zou denken hoef ik hier niet te benadrukken. Neem alleen al haar “omgekeerde dominantie”. Een term die, wilt u de Azalea de juiste verzorging en onderhoud geven, meer dan bekend dient te zijn. Sterker nog u dient er naar te handelen.

 

 

Laatst bijgewerkt op ( maandag 15 februari 2010 )
Lees meer...
 
Acer is Acer Afdrukken E-mail
zondag 27 december 2009

Helaas zijn er veel Bonsailiefhebbers die met de gedachte rondlopen dat een Acer is een Acer is en daarmee alle Acer soorten over één kam scheren. Bladsnoei, watergift, bemesten, snoei menen zij op elke Acer op dezelfde wijze te kunnen en moeten uitvoeren. Dat Acers onderling zeer verschillen als het op de cultivering tot Bonsai aankomt wordt maar al te vaak vergeten.

Laatst bijgewerkt op ( zondag 27 december 2009 )
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 23Gerelateerde itemsWebdesign : Schel.it